dilluns, 22 de juliol de 2013

Radiculisme cervical.

Des de fa uns mesos vinc patint un fort dolor d'esquena que ha anat empitjorant amb els dies.He perdut sensibilitat en els dits de la mà esquerra.El diagnòstic és un radiculisme cervical que necessita de repós i segurament rehabilitació.
La situació no semblava greu fins que la setmana passada preparant noves cançons em vaig adonar de que no disposava de la suficient sensibilitat en els dits com per fer els acords que volia fer , una sensació de formigueig pels dits i el braç difícil d'explicar.
Gràcies a la desfeta en la nostra sanitat pública no tinc torn al trumatòleg fins el proper dia 27 d'agost ( porte esperant 2 mesos ), la posterior ressonància magnètica es farà esperar més encara...
Ressumint , he de deixar la guitarra de banda almenys el que resta d'estiu per mirar de recuperar la sensibilitat del braç i dits de la mà esquerra...esperar el resultat de les proves de l'agost i vore que em recomana el traumatòleg.
Seguiré escrivint, preparant les lletres de les noves cançons per mirar d'estar bé de cara al proper 8 d'octubre, data en la que tinc tancada una actuació aprop de casa a Els Poblets.

1 comentari:

  1. De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponElimina