diumenge, 24 d’octubre del 2010

Bateria i baix enregistrats!!!!


Dissabte 23 d´octubre:quedem directament a les quatre de la vesprada als Estudis Cambra de Real ( la Ribera Alta ).Arribe el primer i Joan i Vicent ja estan muntant la bateria.Als 10 minuts arriben Kike i Fiti , Kike comença a ajustar la bateria amb els seus plats i suports i seguidament Joan col·loca tots els micros , inclòs un d´ambient situat fora de l´estudi.
Una vegada tot preparat Kike comença la sonorització de la bateria.
En una gravació traure un bon so de bateria és important i al mateix temps complicat així que les primeres hores a l´estudi ens passen volant i pràcticament sense adonar-nos.
"Dies de fira i flors" és la cançó que triem per començar la gravació, i així ens col·loquem Joan , Fiti i Jo dintre de la peixera mentre Kike queda en la sala gran.Les bateries van sonant i Kike enregistra els sis temes amb aparent facilitat , fem vàries preses dels distints temes amb diferents matisos per després escollir el que més ens agrade...sempre m´he preguntat com ho fa, vore´l tocar és un espectacle.
Sòn pràcticament les deu de la nit i el ritme de gravació que ens havíem plantejat l´hem acomplit ,ens acomiadem,quede amb Fiti a les deu del matí de diumenge per tornar a l´estudi i enregistrar el baix.Ens veiem al bar La Rioja de Benimaclet , de camí cap a Real comentem la darrera desfeta del València a casa contra el Mallorca de Laudrup...massa canvis en l´equip d´Emery.Ja a l´estudi on ens espera Joan comencen a sonar " Dies de fira i flors " , "Mar enfora terra endins ", "Tot queda lluny","Vinc", "Darrerament" i " Que no fora diferent ".Fiti grava el seu baix incloent alguna distorsió en algun dels temes.El matí torna a passar ràpid i les cançons van prenint forma amb unes línies de baix impressionants.
Ens tornem a acomiadar, ara fins el proper cap de setmana on entraran en joc les guitarres acústiques i les veus , Joan es queda a l´estudi amb la seua "Les Paul" gravant guitarres elèctriques.

1 comentari:

  1. Bon començament!!!!! respecte a lo de Kike, si que es un espectacle veure'l tocar!!!! Es flipant... per a mi un dels millors bateries del Païs Valencià. pau.

    ResponElimina