dimarts, 23 de novembre del 2010

El fred i les percussions


Sembla que per fi ha arribat el fred i ja era hora. De nou diumenge de matí camí de Real , fa un vent que fa trontollar els tarongers que hi ha vora la carretera . Torrent sembla una ciutat fantasma i el mòn en general , mandrós , avui sembla que no s´haja volgut despertar.
Arribe a l´estudi i Kike i Fiti busquen un bar on fer un café d´urgència. Estem sobats , es nota que és diumenge . Dos cafés i un tallat per a mi mentre Joan prepara la microfonia a l´estudi.
Hui toca enregistrar la percussió menor. Abans de tot , escoltem com va quedant tot el que hem gravat, va agafant color .
El primer tema que repassem és "Matins llargs", un tema senzill amb una sola guitarra acústica i una veu , Kike es posa davant els micros i ens sorprén utilitzant paper de vidre per fer una textura de fons...queda perfecte i li dona un rotllo molt xulo a la cançó , també enregistra crotals i un udu que acaba d´arrodonir la cançó.
Seguim escoltant els temes i Kike continua enregistrant panderetes , shakers i fins i tot unes taules hindús a " Tot queda lluny ".
Acabem com sempre tard però satisfets , queda ben poc per acabar d´enregistrar tots els instruments , ens queda una sessió per enregistrar una secció de vents a " Darrerament " i ja quedarà tot enllestit per a les barreges. Comença el compte enrere!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada