dimecres, 16 de març del 2011

Tard


Arribe ara de treballar, la feina al bar hui ha estat dura...molta gent.Es fa difícil dormir entre carpes i falles de dos pams que tallen quatre carrers.
Fa una estona, al bar, una clienta em comentava que la policia havia prohibit els actes del Centre Social Terra perquè molestava els veïns...déu ser que la "despertà" d´aquest matí a les vuit i la merda de disco-mòvil que tinc sota de casa no molesten ningú. Les falles fan tufa a ranci des de fa temps i Georgie Dann , King Àfrica i altres formen part del circ faller amb les seues carpes incloses.

Deixant de banda aquestes historietes i la manera diferent que tenen alguns per decidir que és el que molesta el veïnat i que és el que no;aprofite per penjar la portada del disc que he rebut avui de Pere S. Amorós. Esperem que la impremta aquesta vegada ens respecte els colors originals...mentrestant continuen les mescles " en algun lugar del centro de la tierra llamado Fraggel Rock" .Es fa difícil l´espera quan la feina no depén d´u mateix.Seguirem amb la paciència tot esperant poder escoltar en breu algun tema ja mesclat i masteritzat.

Ara toca intentar trobar la son mentre resten 4 hores per a que els amics fallers em tornen a despertar amb els seus masclets.Per sort en 3 dies tot haurà acabat.

Bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada