divendres, 17 de juny del 2011

La sort




La sort fa que hui, a pocs dies per a que es pose a la venda el nou disc, puga seguir donant les gràcies a la mateixa gent que ara fa 5 anys quan va aparéixer el meu primer disc.No sols es tracta d´agraïr als de sempre, als incondicionals, sino que la llista podria fer-se eterna tenint en compte tots els llocs en els que m´han deixat tocar i explicar les meues historietes.
Començaré per Joan , que ve patint-me ja fa uns quants anys , acompanyant-me amunt i avall amb la guitarra , gran part del so del nou disc és gràcies a ell, un excel·lent guitarra que dota de sentit les meues cançons...i tot, amb un criteri i un sentit bestial.
Seguint; què puc dir de Kike i de Fiti ??? pot resultar un poc xungo dir que per a mi són els millors , que em sent afortunat de compartir música, assajos, cançons amb ells.No és fer la pilota ni res semblant , per a mi , fa uns anys, molt abans de que jo començara a tocar per ahí , els Munlogs ja eren un referent i ara , de nou la sort fa que puga tocar amb ells i de passada aprendre una miqueta el que suposa fer de músic.Llarga vida als MUNLOGS!!!!
Per altra banda caldria parlar de Vicent i els estudis Cambra, que vindria a ser com la Masia del Barça...què seria dels músics valencians sense Sengermés??? Cambra és i serà la pedrera de la música en català al País Valencià, podria parlar de gent com Feliu Ventura, Malajunça , Sva-ters,
Pau Alabajos, Lluís Vicent , els Autòmats...jo mateix; tots, amb millor o pitjor fortuna hem passat per les seues mans.
També he de donar les gràcies a Pere, que de nou m´ha fet la portada del disc i el seu disseny,
amic...gràcies per la teua paciència , ja saps com t´aprecie!
Ja per acabar agraïr també a Tino Calvo les fotos tan xules que em va fer a la fira de Dénia. Les seues imatges donaran sentit als " Dies de fira i flors " visualment parlant a nivell de cartelleria i promoció.
En fi, comencem a rodar, presentarem el disc el dia 20 de juliol a Torrent a l´Hort de Trénor.Ja queda poquet. Ha estat un camí llarg però sembla que per fi els " Dies de fira i flors " veuran la llum!!!

1 comentari:

  1. Gràcies a tu per ser com eres, per compartir les teues vivències i sentiments mitjançant la teua música.

    Vicent

    ResponElimina