dissabte, 27 d’agost del 2011

Massa temps sense TV3

TV3 arribava a casa com per art de màgia a través d'un cable d'antena i una agulla de cosir fent de parabòlica casolana. Eren meitat dels anys vuitanta i programes com "Filiprim"i el senyor Bachs, "Tres pics i repicó" amb un jove Antoni Bassas ( avui corresponsal als Estats Units )fent de presentador es colaren a casa sense fer soroll i amb una programació de qualitat.
Continuaren les retransmissions esportives i aquells partits mítics de Copa d'Europa de bàsquet ( avui lliga europea) , eren els temps dels Epi, Solozábal ,Jiménez i un dels millors americans que ha passat per casa nostra; Audie Norris. Els duels amb el Macabbi i més tard amb la Jugoplàstika d´Split de Kukoc, Savic, Ivanovic...van omplir les meues vesprades de dijous compartides amb el meu germà Vicent.Més endavant arribaria el boom de "Bola de Drac"( què estrany es fa vore a Son Goku parlar castellà a antena 3!!! ) i un llarg etcètera de programes, sèries, documentals que formen part del nostre bagatge televisiu.
Tot això ho mire des de la impotència després d'haver passat uns dies al Principat ja de tornada a casa a Benimaclet. Ara fa uns sis mesos que no ens deixen vore TV3, una televisió que els catalanoparlants del País Valencià hem considerat com "la nostra" i que per desgràcia ens obliguen a desprogramar dels números del nostre comandament a distància.Ahir per la nit, va tocar seguir la retransmissió de la Supercopa del Barça per TVE i com és evident en castellà i amb els comentaris lamentables de Sergio Sauca que ja va haver de demanar disculpes després del darrer enfrontament Barça-Madrid pels seus comentaris anti-barça.
Mentrestant ACPV continua la seua batalla legal i tracta de pagar les distintes multes que ha rebut per escampar la senyal de TV3 arreu de les nostres comarques...espere que la cosa es puga solucionar de manera que els valencians pugam gaudir de nou d'una de les millors televisions d'europa; jo mentrestant seguiré guardant el número 3 del meu comandament per a quan TV3 torne de nou a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada