dilluns, 5 de març del 2012

Sempre endavant.


He quedat amb Pau a les 17h. a l'estació de Torrent Avinguda ( ara i sempre Avinguda del País Valencià).Fa gairebé dos anys que no compartim cartell, concretament des d'aquell concert a Perpinyà, així que tenim moltes ganes de tocar i posar-nos al dia de tot el que està passant a València.Parlem i enraonem i coicidim amb la necessitat de les revoltes, la necessitat de la #primaveravalenciana...per fi!
Ens dirigim a Alcoi on tocarem a la cafeteria de l' Escola Politècnica Superior.En arribar ens trobem amb la primera bona notícia; Xepo WS ha tornat de Shangai per a instalar-se de nou a la Marina,així que el tenim de nou en ruta documentant gràficament tots els nostres concerts amb les seues meravelloses fotografies.Agrair-li com sempre les seues fotos ( una mostra la que publique en aquesta entrada).
Ens esperen Toni i Tomàs amb tot preparat per fer la prova de so i començar el concert, la cafeteria està de gom a gom. Encete jo la vesprada presentant cançons de "Dies de fira i flors" i també de "Comptant Sargantanes", segueix Pau presentant "Una amable,una trista,una petita pàtria"i acabem cantant junts "Contra el ciment" del seu disc "Teoria del Caos".
El concert ha estat un èxit de gent i ens ho hem passat genial...tornem a València amb un regust dolcíssim per la vesprada que hem viscut.

Ja per acabar només agraïr a la Delegació d'alumnes de la Universitat Politècnica d'Alcoi i a l'Àrea de promoció i normalització lingüística el tracte rebut i la possiblitat de fer un concert a la terra de l'Ovidi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada