dimarts, 6 de novembre del 2012

Proper i darrer concert.

El proper dia 15 de novembre actue junt Pau Alabajos a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia de la Universitat de València. Serà una ocasió especial pel lloc, una sala plena de records; allà vaig arrancar a fer els primers concerts l'any 2004. També per compartir escenari amb Pau, vam començar pràcticament al mateix temps i també hem tocat nombroses vegades a la "seua" facultat...molt kilòmetres junts als primers anys.
A Filologia vaig telonejar Gerard Quintana gràcies a la gent del BEA/ÍTACA presentant el meu primer disc i vaig tornar temps després.
Es pot dir que a la Sala Sanchis Guarner es tanca un cercle; serà el meu últim directe d'enguany (entre altres coses perquè sent sincer com sempre he sigut; no hi han propostes de futurs concerts), per altra banda, necessite un temps de reflexió per decidir si continue fent cançons, si plantegem un nou disc o no, si tire endavant altres projectes...
Així que si voleu, amics i coneguts, seria genial que ens trobàrem el proper dia 15 de novembre a partir de les 17.30 a Filologia, repassaré cançons dels dos discos i alguna que altra novetat...i ja sabeu; cal seguir "Comptant Sargantanes" als "Dies de fira i flors"

4 comentaris:

  1. Quina llàstima Sergi, que just el dia que torne a saber de tu m'assabente que tanques cicle i em quede amb les ganes d'escoltar-te en directe.
    Et desitge el millor, i tan de bo aviat correguen temps més engrescadors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Imma!!! com bé dius és un fi de cicle per afrontar nous projectes...de moment encete un temps de reflexió i més endavant el temps dirà!!
      gràcies pels bons desitjos!!

      Elimina
  2. Sergi, tu no sabies de mi com no saps de tants anònims que t'escoltem sense fer prou perquè puguis subsistir. Tu tens per a mi, com altres, el plus d'ésser valencià (mon pare era del Cabanyal) i això deixa marques. Desitjo que les teves reflexions et portin a conclusions artístiques. No podria ser d'una altra manera. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Vicenç per les teues paraules i espere a no molt tardar que pugam coincidir en qualsevol història ja siga musical o d'altra mena.Una abraçada i gràcies per escoltar-me.

      Elimina