dilluns, 28 de març del 2011

X Marxa a Peu pel Camp de Morvedre

L´inici de la primavera no seria el mateix sense la Marxa a Peu pel Camp de Morvedre. Ja fa alguns anys que tinc la sort d´assistir-hi per cantar unes cançonetes enmig de la natura. L´iniciativa no pot ser millor, donar a conèixer el nostre patrimoni natural i cultural, i també gastronònic fent una bona passejada per aquesta comarca que després d´algunes edicions puc dir que conec com la meua pròpia. Així , al llarg d´altres edicions hem estat a Faura , als Estanys d´Almenara, a Canet d´En Berenguer , a Benavites...i la veritat és que tant la part més plana de la comarca ( zona d´aiguamolls d´Almenara ) , com la part de la Serra Calderona sòn paratges per gaudir i perdre´s lluny del soroll de la ciutat.
Enguany l´organització de la Marxa a Peu celebra la seua desena edició i ho fa amb un recorregut que comença i acaba a Alfara de la Baronia. La cita és el proper dissabte 9 d´abril i discorrerà pel barranc d´Àrguines. Com sempre , Amanida Peiot, Oliva Trencada i jo mateix farem unes cançons al llarg del recorregut i també un concert a l´hora de dinar ( enguany a cobert ).
Si voleu obtenir més informació sobre la inscripció etc podeu visitar la web www.marxapeu.net o contactar directament amb Pep Catalunya marxapeu@gmail.com
Així que ja sabeu , si s´animeu ens veiem el proper dia 9 d´abril a Alfara de la Baronia per gaudir de la natura, de bona gent ,de bona música i d´un bon plat de caldereta!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada