dissabte, 14 de maig del 2011

" Un ram de locura "

L´AP7 és un mal que hem de patir també els músics valencians.Sense un transport públic i eficient de qualitat que vertebre com cal les nostres comarques ens veiem abocats a passar per caixa dia si dia també.Ressumint; 7.60 euros de València a Dénia i 7.60 de tornada des de Dénia cap a València.
M´ho pense mentre faig camí per l´autopista, és tard, plou una miqueta al passar per la Valldigna. Torne de casa, on he fet una xicoteta actuació a la festa de presentació de la candidatura del Bloc encapçalada per Josep Crespo. Ha sigut una alegria retrobar-me amb coneguts del poble ( Kepa, Jaume, Pere, Maria, Paula,Dimas, Enric...)i tots coincidim amb el pensament de que ens cal un canvi al nostre país per fugir de tanta corrupció i despotisme. El proper dia 22 a les eleccions ens juguem molt com a poble, un poble que no mereix els governants que fins avui s´han rigut en la nostra mateixa cara amb allò de " soy el presidente más votado de las democracias occidentales ", això es veu que dóna dret a rebre trages, i a rebre tracte de favor per part del màxim òrgan jurisdiccional del País Valencià.
Mentrestant, escolte una antiga cinta de cassette dels " Ja t´ho diré " - un ram de locura- i pense que és això mateix el que ha d´estar patint la gran part de la societat valenciana que continua confiant en els mateixos lladres de sempre , aquells que entraren per ponent i que a dia de hui continuen castigant-nos com a poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada