dissabte, 21 de maig del 2011

Benissa i la Marina

Sempre fa goig tornar a la Marina i més si és a un poble com Benissa.
Anit vaig tocar a l´acte de final de campanya del Bloc de Benissa. La llista encapçalada per l´amic Xavi Tro em va convidar a tocar unes cançons al costat de la " Catedral de la Marina ".El lloc, inmillorable i la gent, com sempre; esplèndida.
El contrast a la vora a la festa del Partido Popular,amb una campanya a l´estil NBA. Em sembla una falta de respecte cap a la gent que tant està patint els efectes de la crisi el desembossament econòmic que fan els grans partits, demostrant una vegada més que els importa ben poc la situació real de la gent. Quan es tracta d´aconseguir poder no escatimen amb els diners, en canvi si que ho fan a l´hora de retallar inversions en coses que haurien de ser prioritat en qualsevol societat avançada, parle dels drets socials, de la salut, de l´educació... del benestar en general.Anem en clar retrocés en tots els sentits i això sembla que no ha fet més que començar.
Ressumint , una nit per a la reflexió, de tornada de nou cap a València, escoltant el nou disc dels amics Obrint Pas " Coratge",pensant que és això mateix el que ens cal per a fer front a la classe política.

2 comentaris:

  1. Va estar un plaer escoltar-te, i també llegir-te, doncs coincidisc amb la teua opinió. Pareix mentida que en la situació en la que ens trobem, es malgasten diners d'aquesta manera. En fi, queda molta feina per fer. Besets i ja ens vegem.

    ResponElimina
  2. gràcies per llegir-me Belén!!!
    tens raó; queda molta feina per fer!!
    Ens veiem als concerts!
    Besadetes!

    ResponElimina