dissabte, 9 de juliol del 2011

Cantautors a Torrent 2011


Ara fa 4 anys vaig tindre la sort de participar en la primera edició d'un festival de cantautors a Torrent organitzat pel Col·lectiu Safranar. En aquella ocasió vaig compartir cartell amb Pau Alabajos, Sènior i el cor brutal i Cesk Freixas.El lloc on es va realitzar el concert;l'Hort de Trénor, va resultar ser un lloc idíl·lic per fer concerts en xicotet format.
Unes quantes edicions després, el "Cantautors a Torrent" és una proposta ja assentada dins del circuit de concerts marcats al calendari.
Enguany torne a l'Hort de Trénor per presentar el meu nou disc amb la banda al complet.Serà el proper dia 20 de juliol i evidentment esteu tots convidats a vindre, seure a la gespa, fer un bon entrepà i gaudir de bona música mentre fas una cerveseta a la fresca de l´estiu.
Enguany participen també els alcoians Arthur Caravan amb el seu espectacle " Si t'arriba de matí" així que no podeu faltar!!!
No ho oblides!proper dia 20 de juliol, dimecres, Hort de Trénor de Torrent, 22h. Arthur Caravan i Sergi Contrí en directe!T'ho perdràs?Vine a celebrar la cinquena edició del "Cantautors a Torrent"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada