dissabte, 12 de novembre del 2011

Tornar a casa

El proper dissabte dia 19 de Novembre presentaré " Dies de fira i flors " a casa. A les 20h. al Centre d'Art l'Estació de Dénia i organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Dénia. Ho faré tot sol amb la guitarra tal i com vaig començar ara fa 10 anys al balcó d'aquell pis de Benimaclet que vaig compartir amb Kepa , Dani i el Puto.
Tornar a casa implica retrobar-se amb els amics i família i vore com reaccionen davant les noves cançons que parlen de temes propers i de la nostra comarca. Es podria dir que es tanca el cercle, el disc parla dels anys que encara gaudisc a València ( al seu primer tall ) i de la necessitat de tornar al poble ( a la cançó que tanca el disc ).
Després de sis anys d'actuacions arreu del País Valencià i Principat,de molts kilòmetres als cotxes envellits i de peatges abussius; puc dir que continue jugant boles extra i que cada concert que faig és un autèntic regal malgrat que renegue moltes vegades (ja em coneixeu!).
Així que ja sabeu, si teniu ganes d'escoltar-me sols heu d'acudir al Centre d'Art l'Estació de Dénia el proper dia 19 de novembre a les 20h. . El lloc té l'aforament limitat i és un lloc fantàstic, envoltat de joguines antigues i al cor de la ciutat.
Vos espere!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada